Assen Runs Scholencompetitie

28 oktober 2019

Afgelopen schooljaar heeft de Kloostertuin de eerste prijs gewonnen in de Rabobank Scholencompetitie. Op 30 Augustus is de bokaal uitgereikt door de wethouder Janna Booij. Er was ook een prijs voor de leerling die het meest heeft bijgedragen aan deze 1e plek: dit jaar was dat Emma.
Alle kinderen die meegelopen hebben aan de verschillende hardloopwedstrijden (sommige 1 x, anderen aan allemaal), super gedaan! De geldprijs heeft men met elkaar verdiend, samen met de geldprijs van verleden jaar ligt er nu een leuk bedrag om te besteden.

Inmiddels is het nieuwe alweer begonnen en is de eerste wedstrijd reeds geweest. Na de 4 Mijl van Assen, alweer bijna 2 maanden geleden, staat de Kloostertuin gelijk op een eerste plek in het algemeen klassement. Maar na 1 wedstrijd is het zeker nog geen gelopen race. Er volgen nog 4 (mogelijk 5, zie hieronder) wedstrijden. D

De eerstvolgende wedstrijd is zondag 17 november as., de Baggelhuizercross. Dit is bij uitstek de zwaarste wedstrijd van alle Rabobank scholencompetitie wedstrijden, maar door het hoge bezoek dat altijd aanwezig is, ook supertof en gezellig. Doen jullie ook deze keer weer mee? Hoe meer kinderen meedoen, hoe meer punten voor onze school. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Of klik hier voor meer informatie.